Bespanning kapot geslagen in Utrecht?

Ik bespan alle tennisrackets uit Utrecht met top kwaliteit snaren, op afspraak, klaar terwijl u wacht.


Uw rackets in goede handen!!

Uw tennis kwaliteiten komen het beste tot hun recht met het juiste tennisracket. De bespanning van de snaren is hierbij het belangrijkste. De mate van bespanning bepaalt hoeveel comfort en controle u over de racket heeft, maar ook de levensduur hangt af van de juiste mate van bespanning. Ik durf mezelf expert op het gebied van bespanning van uw tennisracket te noemen en daarom moet u voor een racket bespannen in Utrecht bij Velthuis Racket Service zijn.

 

Welke spanning kiest u

Het aantal kilogram wat op de snaren van het racket worden geplaatst is de spanning van de racket. Omgekeerd aan elkaar gerelateerd zijn de bespanning en de spankracht. Dit betekent niks meer dan hoe harder de racket bespannen is, hoe minder power u uit de snaren haalt. Als de snaren minder hard bespannen zijn, hoeft u zelf minder kracht te gebruiken vanwege de veerkracht van de snaren. Het gevolg is wel dat u zelf minder controle over de bal heeft. De mate van bespanning is ook afhankelijk van welk racket u heeft. Over het algemeen staat het aantal kilogram waar de racket op bespannen moet worden aan de binnenzijde van de racket. 

 

 

Velthuis Racket Service voor een racket bespannen in Utrecht

Voor het bespannen van uw racket moet u zonder meer bij Velthuis Racket Service zijn. De kwaliteit van onze bespanning blijkt uit het feit dat ik aangesloten ben bij ERSA (European Racket Stringers Association) en dat ik mijn Pro Tour Stringer licentie heb. Ik ben alleen geopend op afspraak. De afspraak maakt u heel eenvoudig online, of u neemt telefonisch contact op. U hoeft uw racket niet lang te missen, want de bespanning is klaar terwijl u wacht. Laat u adviseren over welke van onze top snaren het beste bij uw wensen en uw budget past.