Prijslijst bespannen inclusief snaar 

Synthetic Gut € 21,-

Een synthetic gut bespanning geeft voornamelijk veel comfort, een fijn gevoel en veel power. Een nadeel van deze snaar is dat hij (afhankelijk van jouw slag) zou kunnen gaan schuiven. Deze bespanning is uitermate geschikt voor senioren en spelers met armblessure.

Polyester € 22,-

Polyester heeft veel controle, veel spin, is duurzaam en schuift niet. Deze tennissnaar is wel stugger als een Synthetic Gut en voelt dus minder comfortabel aan. Geschikt voor fanatieke spelers vanaf speelsterkte 6 a 7 of beter.

Polyester Pro Tour € 25,-

Voor de betere tennisser een professionele polyester wedstrijd bespanning met optimale controle, spin en duurzaamheid. Voor de aanvallende speler is dit echt een bespanning om mee te knallen!!

Hybride Synthetic Gut € 22,-

Hybride Syn Gut is de meest gekozen bespanning!! Super allround bespanning met de kwaliteiten van een polyester bespanning aangevuld met extra comfort, gevoel en power. Voor elk type speler geschikt.

Hybride Multifilament € 25,-

Super allround bespanning met de kwaliteiten van een polyester bespanning aangevuld met extra comfort, een heerlijk gevoel en extra controle. Voor de betere wedstrijdspeler die optimaal comfort wil in combinatie met veel controle.

Multifilament € 25,-

Een multifilament snaar is ontwikkeld om zoveel mogelijk de eigenschappen van een natuurlijke darm na te bootsen. Deze tennissnaar is gemaakt van duizenden kleine snaartjes en voelt daarom heel zacht en comfortabel. Hij heeft uitstekende controle een heerlijk gevoel en redelijk veel power. Het nadeel is dat deze snaar (omdat hij zo zacht is) veel minder duurzaam is als polyester en zal hij vaak op den duur gaan verschuiven. Deze bespanning is uitermate geschikt voor senioren en spelers met armblessures.

Polyester Extra sterk € 27,-

Een extra dikke en sterke polyester snaar voor de echte hardhitters en snaren brekers. Babolat RPM Blast 1.35

Luxilon Alu Power € 28,-

Luxilon Alu Power is de meest gekozen polyester tennissnaar op de professionele ATP en WTA tour.

Natural Gut € 55,-

Een bespanning met een natuurlijke darm snaar levert de hoogste kwaliteit aan speeleigenschappen alleen is hij erg kostbaar, niet duurzaam en gevoelig voor temperatuur en vocht.

Bespannen met eigen snaar € 20,-


Basis grips €7,50

Overgrips €2,-  

Extra dikke of extra dunne basis grip €12

Rackets tunen & matchen vanaf €30

 

Grip 1 maat vergroten inclusief

nieuwe basis grip €24,-

  

Tubings vervangen €2,-

+ €0,50 per tubing